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2025/06/30

岩塚製菓株式会社さま 菰田欣也氏監修『THEひとつまみ エビチリ味』イラスト

イラストを担当させていただいております岩塚製菓『THEひとつまみ』。
4000 Chinese Restaurantの菰田欣也シェフ監修による「エビチリ味」が期間限定で登場しています。

今回、菰田シェフを描くにあたって、シェフのYouTubeをたくさん見ました。
『よだれ鶏』の回なんてもう何度も…
(そちらもうまいこと作れるようになりました)

THEひとつまみ エビチリ味、7月末までの期間限定です。
お見かけの際はぜひ。

I was in charge of the illustrations for IWATSUKA SEIKA’s
“THE Hitosumami” limited new flavor “Chili Shrimp”.
Supervised by Chef Kinya Komoda of the Chinese restaurant “4000 Chinese Restaurant”.

In drawing the portrait of the great Chinese chef Komoda, I watched and studied
Chef Komoda’s YouTube videos over and over again. (I’m sure I can make it now!)

On sale until the end of July.